ONZE
GEBOUWEN
3 PLAATSEN IN HET CENTRUM VAN BRUSSEL

UITSTEKENDE WERKPLEK

IN HET HARTJE VAN BRUSSEL

Zodra je aankomt in ons Burotel-centrum, sta je midden in de sterkste geschiedenis van België. Direct naast de Colonne du Congrès gebouwd net na de Belgische Grondwet, bevindt uw werkplek zich op een locatie die doordrenkt is van sterke historische momenten. De 4 rue de la Presse (Burotel Headquarters), de 35 rue du Congrès (Burotel Congrès) en de 37 rue du Congrès (Burotel Liberty) zijn unieke plekken in Brussel die elkaar aanvullen en naast elkaar staan.

Naast de geschiedenis staat u midden in de Europese aangelegenheden. Europese en Belgische instellingen liggen op slechts een paar minuten lopen. Iets verder en je staat voor het kabinet van de eerste Minister, zoals de Belgische Senaat. Deze wijk is uniek en verenigt de gelijkmatige concentratie van de grote privébedrijven in Brussel.


Burotel is niet beperkt tot een eenvoudig zakencentrum.
Het biedt kantoorverhuur, virtuele kantoren, vergaderruimten, zakenadressen en een onberispelijke service.
Zo eenvoudig als een, twee, drie
3 gebouwen… 3 stijlen…. Eentje die past bij uw specifieke behoeften…

BUROTEL HEADQUARTERS

Een GEZELLIG gebouw perfect voor uw vergaderingen…

Rue de la Press 4, 1000 Brussel

Gelegen in een elegant herenhuis, 4 Presse voldoet aan al uw verwachtingen. Historisch gezien als het hoofdkantoor van het bedrijf, staat een modern gebouw met 6 verdiepingen met een hoofdreceptie tot uw beschikking. Van kleine thema-vergaderruimtes tot grotere ruimtes, het is een prettige werkplek. Je hebt de mogelijkheid om te werken in volledig uitgeruste privékantoren van 2 tot 6 personen, waardoor je je bijna thuis voelt. Als u klant wordt bij Burotel, krijgt u gratis toegang tot al onze vergaderruimten.

BUROTEL CONGRES

EEN MAJESTISCH Hotel de Maître geklasseerd als erfgoed

Rue du Congrès 35, 1000 Brussel

Wanneer u door de deuren van Burotel Congrès binnenkomt, wordt u overspoeld met uitzicht op de congreszuil. Binnen de muren van een prachtig Hotel de Maître wordt u omringd door groene parken en pleinen die uw werkplek een vleugje elegantie geven. Ons adres in Brussel onderscheidt zich door zijn elegante design, met gevormde plafonds en prachtige glas-in-loodramen. Afhankelijk van uw wensen heeft u de vrijheid om te kiezen tussen grote kantoren, klassieke vergaderruimtes en kleinere zoals onze bubbels.

Business address in Brussels

BUROTEL BOUTIQUE OFFICE

EEN MODERNE Werkruimte volledig opgeknapt…

Rue du Congrès 37, 1000 Brussel

Burotel Liberty heeft net zijn deuren geopend en is HET nieuwste gebouw. Binnenkort de hoofdreceptie van onze drie met elkaar verbonden gebouwen, een fantastische coffeeshop zal tot uw beschikking staan die uw werkruimte een meer dan warme sfeer zal geven. Liberty, 6 verdiepingen van elk 200 m², verwelkomt grotere bedrijven of gewoon bedrijven die hebben besloten om hun werkruimtes te heroverwegen in deze non-stop evoluerende wereld.

BEL ME TERUG

MM slash DD slash YYYY
Uur
:
RGPD

VEEL & VEEL

VOORDELEN & ACTIVA

  • Concentreer u op het ontwikkelen van uw kernactiviteiten
  • Profiteer van een prestigieus zakenadres
  • Huur uw kantoor voor een scherpe prijs
  • Koffie, thee & water gratis voor onze bewoners
  • Volledige administratieve ondersteuning op uw gemak
  • Moderne, volledig uitgeruste vergaderruimten
  • Vergroot uw professionele netwerk
  • Ontwikkel uw activiteiten met volledige flexibiliteit
  • Maandelijkse vergoeding inclusief alle kosten – uw budget is eenvoudig te berekenen